Straal van kop tot teen

Iedereen verdient het om dagelijks rond te lopen met een stralende glimlach. Bleaching zorgt ervoor dat jij dat gevoel beleeft. Laat je tanden bleken en boost je zelfvertrouwen. Het is namelijk bewezen dat mensen met witte tanden een jongere en gezondere uitstraling hebben. Laat je gebit nu bleken en straal van kop tot teen.

Tandverkleuring is vaak onvermijdelijk en storend. Er zijn vele producten in ons dagdagelijkse leven die ons tandglazuur aantasten. Denk maar aan koffie, zwarte thee, rode wijn, koolzuurhoudende dranken en andere voedingsmiddelen met een hoge zuurtegraad. Betekent dit dat we niet van deze lekkernijen mogen genieten? Absoluut niet! Op kleinsman.de kan je simpel en snel een afspraak maken voor een professionele bleekbehandeling met een 100% natuurlijk effect en een langdurig resultaat.

Wanneer je je tanden laat bleken maak je de natuurlijke kleur van je tanden lichter. Het resultaat is afhankelijk van de kleur van je tanden voor de bleaching, de intensiteit en de duur van de behandeling. Het resultaat blijft één tot twee jaar.