“Sorry, maar morgen sta ik al voor een andere klas”

Kent u, als scholenstichting, schoolleider of leerkracht, dit probleem?
Staat er net een leuke invaller voor die lastige groep, of is het eindelijk gelukt om iemand te vinden die precies weet wat Montessori inhoudt… kan hij maar twee dagen!

Gelukkig is er een oplossing: invalpool.nl, dé matchmaker voor invallers en scholen!

Niet alleen fijn voor scholen, maar ook voor de invaller zelf.
Zij vullen namelijk via de gebruikersvriendelijke app hun beschikbaarheid in, nooit meer in de wacht bij de telefoon dus!

Invalpool.nl biedt daarnaast inzicht in zaken omtrent de (nieuwe) wetgeving: geldigheidsduur van VOG’s, maximaal aantal uren voor een vast dienstverband benodigd wordt etcetera. Zo staat u niet voor onvoorziene situaties en houdt u zelf grip op de situatie.

Via de website kunt u als school eenvoudig (groepen) invallers mailen of zelfs een SMS sturen met het verzoek of zij in kunnen vallen. Dit vermindert de administratieve rompslomp die het zoeken naar een invaller vaak met zich meebrengt.

De heldere grafieken die tot uw beschikking staan bieden inzicht in o.a. het aantal verzoeken tot inval, de vervulde verzoeken en of er behoefte is aan meer invallers voor een volgende periode.

Kortom, invalpool.nl biedt een totaaloplossing voor het tewerkstellen en organiseren van invallers, zodat er altijd – eenvoudig en snel – de juiste invaller voor de groep staat.