Software om de juiste inval leerkracht in te schakelen

Heeft uw school af en toe een inval leerkracht nodig en zoekt u hiervoor een oplossing om deze zo snel mogelijk te vinden? Dan is de software van Invalpool de ideale oplossing voor u. Met deze software kunt u snel een eenvoudig de leerkracht van uw keuze vinden via een oplossing waarvoor u geen software op uw computer hoeft te installeren. Invalpool werkt nl. via het internet. U heeft dus slecht een computer en een internet verbinding nodig.

Snel en gemakkelijk zoeken

Met de invoering van de nieuwe CAO van 2016/2017 is het nog moeilijker geworden om een vervanger te vinden voor de lesuren die plotsklaps vacant worden. Wanneer u voor deze situatie komt te staan dan wilt u als school uiteraard zo snel mogelijk de leerkracht vinden die voldoet aan uw eisen. De software van Invalpool maakt dit mogelijk.

Een doordachte oplossing

Invalpool is niet zomaar een software pakket waarmee een vervangende leerkracht kan worden gevonden. Het is een oplossing die goed doordacht is en daardoor erg volwassen is. Het pakket voldoet aan de juridische eisen, is geoptimaliseerd om de juiste match te vinden voor de juiste leerkracht, bevat een berichten systeem, heeft een weekoverzicht en geeft mogelijkheden om uitgebreide rapporten uit te draaien. Het is daarom een perfecte oplossing voor elke school die een systeem zoekt om snel een vervangende leerkracht te vinden.