Over het modemerk Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli is een veelgeprezen stijlvol Italiaanse designmerk, dat al sinds 1978 bestaat en barst van de creativiteit. Het modemerk Brunello Cucinelli is een trendsetter als het aankomt op verzorgde, tijdloze en passievolle kleding. Het bedrijf onderscheidt zich door een duurzame, ethische manier van kleding produceren die geen schade toebrengt aan de mensheid en het milieu. Alle kleding wordt met de hand gemaakt in Italië, door maar liefst 300 couturiers en vakmensen.

Ons aanbod

Bij Pauw.com kun je terecht voor de beste mode van Brunello Cucinelli. Ons ruime assortiment bestaat uit vlotte, tijdloze blouses, jacks, prestigieuze pakken, katoenen t-shirts, stoere sneakers en linnen broeken van topkwaliteit. Maar Cucinelli is nog veel gevarieerder en kleed mannen en vrouwen alle seizoenen, van boven tot onder. Blader eens rustig door de indrukwekkende Cucinelli-collectie met onder meer comfortabele Bodywarmers, tijdloze jeans en fraaie kledingaccessoires voor hem en haar.

Bestel Brunello Cucinelli voordelig online via Pauw.com

Met Brunello Cucinelli-mode voor mannen en vrouwen maak je thuis, op straat, op het werk en in restaurants en het uitgaansleven hét verschil. De Brunello Cucinelli-drager gaat exclusief gekleed en onderscheidt zich op een subtiele manier van de massa. Ervaar het zelf en stel uw gepersonificeerde outfit Brunello Cucinelli aan via de uitgebreide én voordelige mode-expert Pauw.com.