Over het merk Doriani Cashmere

Het modemerk Doriani Cashmere werd in 1972 opgericht in Milaan in Italië. Het merk kenmerkt zich qua stijl door de typische Milanese strakke modieuze ontwerpen, een subtiel gevoel voor soberheid en een elegante mannelijke uitstraling. Discrete kleding van topklasse, toegesneden op de veeleisende eigentijdse man: dat is precies wat Doriani Cashmere onderscheidt van andere merken. De kleding van Doriani Cashmere is gemaakt van superieure stoffen van kasjmier. Deze stoffen zijn door couturiers van wereldklasse zorgvuldig genaaid, gebreid en vervlochten tot de beste herenblouses, pullovers, knitwear en sweaters die er in de geschiedenis van deze stof gemaakt zijn.

Collectie Doriani Cashmere bij Pauw.com
Op Pauw.com, de aanbieder van kwaliteitsmerken en luxueuze kleding, vindt u een rijke variatie kleding van het stijlvolle merk Doriani Cashmere. Zo kunt u bij ons terecht voor blouses, maatpakken, schoenen, overhemden en schipperstruien van Doriani. Stuk voor tuk gemaakt van met name kasjmier, maar ook met toegevoegde kwaliteitsstoffen als suède en zijde. Al onze Doriani Cashmere kledingstukken zijn van grote toegevoegde waarde voor de kledingkast van de hedendaagse, modebewuste man die eisen stelt aan zijn eigen image.

Bestel nu uw favoriete kasjmier-kleding van Doriani op Pauw.com
Ons assortiment Doriani Cashmere is breed en aantrekkelijk geprijsd. U bestelt uw Doriani Cashmere kleding eenvoudig online via onze webshop, waarna uw bestelling snel en zorgvuldig bij u afgeleverd wordt. Mocht de door u bestelde kleding onverhoopt niet passen of niet bevallen, maar die kans is klein, dan kunt u uw pakket(ten) gratis naar ons retourneren!