Over het merk Caruso

Cardio is een stijlvol en luxueus Italiaans modemerk voor mannen en vrouwen die van elegantie houden. Als u uniek voor de dag wilt komen, dan is dat met de kwaliteitskleding van Caruso een fluitje van een cent. Het merk Caruso is opgericht in 1958. In dat jaar begon Raffaele Caruso in Soragna een eigen kledingzaak, die in de decennia daarop zou gaan uitblinken in meesterschap. Het bedrijf groeide uit van een lokale familiezaak tot een grote onderneming die tegenwoordig ruim 600 mensen in dienst heeft.

Caruso staat voor Italiaanse vakmanschap
De herenpakken van Caruso zijn zeer vakkundig ontworpen. Gemaakt met oog voor duurzaamheid en geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Als zakenman kunt u kiezen uit diverse modellen herenpakken van Caruso, zoals de vlotte Business Suit, de diverse modellen Peak Label ‘W’ Suit of de strakke S150 Suit. Maar ook met de Aida Blazer of het onovertroffen ontwerp van Caruso’s visgraat jasjes kom de moderne man gracieus voor de dag op elke gelegenheid!

Assortiment Caruso kleding bij Pauw.com
Bekijk nu het ruime assortiment Caruso-kleding op Pauw.com en laat u overtuigen door de uitmuntende klasse en subtiliteit van dit klassemerk. Via de webshop van Pauw koopt u snel, voordelig een eenvoudig uw Caruso-pakken. Zo loopt u er weer modieus, elegant en stoer bij. Helemaal afgestemd op het seizoen!