Mijn review over het team van Kleinsman

Ik was er klaar mee, mijn gebit was altijd een van mijn grootste onzekerheden. Nu was ik er helemaal klaar mee en ben ik op onderzoek uitgegaan. In eerste instantie was ik van plan om mijn tanden te laten bleken. Ik kwam uit bij de website van Kleinsman. Het proces leek zeer geschikt. Toen ik op kennismakingsgesprek kwam, werd mij verteld wat facings voor je tanden kunnen betekenen. Ik was direct om, dit was de beste optie voor mijn tanden.

Geen kunstgebit, wel nieuwe tanden
Door facings op mijn tanden, zien mijn tanden er als nieuw uit. Voorheen waren mijn tanden broos en hadden een donkere kleur. Door facings op mijn tanden te laten plaatsen heb ik stralende witte en volle tanden. Het is net alsof ik nieuw gebit heb. Toen ik mijn tanden voor het eerst in de spiegel zag, herkende ik ze nauwelijks.

Ik ben zeer te spreken over de service van Kleinsman.de. Ik werd goed geholpen en geadviseerd. Vroeger waren mijn tanden iets om mij voor te schamen, vandaag de dag heb ik een stralende lach dankzij Kleinsman.