Kettlebell training

Voordelen van een kettlebell

Een kettlebell is trainingsgewicht met een handvat, gemaakt van gietijzer. Kettlebells worden steeds populairder en dat is niet zo verrassend gezien de voordelen van een kettlebell. Dit gewicht is een ideale trainingsmethode om meerdere spiergroepen tegelijk mee te trainen. Met een kettlebell doe je feitelijk een totale body workout. Je kunt er talloze oefeningen mee doen. En die doe je gewoon thuis, want voor een kettlebell hoef je niet naar de sportschool. Voordelig is ook dat je door de intensieve training met een kettlebell snel en veel calorieën verbrand. Een half uur intensief trainen levert al snel 400 verbrande calorieën op. Wil je lichaamsgewicht verliezen en/of spiermassa opbouwen, dan is een kettlebell een daarvoor uitermate geschikt middel.

Fitnessapparaat.nl: dé aanbieder van kettllebells

Kettlebells zijn fitnessmiddelen die goed betaalbaar zijn. Sterke nog: ze zijn feitelijk heel voordelig. Bij fitnessapparaat.nl, dé aanbieder van alle soorten en maten fitnessapparaten en materialen, kun je al kettlebells kopen onder de 6 euro. Daarnaast is het aanbod enorm groot: je kunt in de webshop kiezen uit meer dan 60 soorten, maten en gewichten kettlebells. Naast kettlebells vind je in de webshop nog veel meer fitnessspullen: apparaten, accessoires (denk aan vetmeters, gymballen, bidons of sporttassen), tal van gewichten, loopbanden, crosstrainers, et cetera.

Vind jouw perfecte kettlebell in de websop

Ben je beginnend sporter, kies dan als dame een kettlebell tussen de 4 en 8 kilo. Mannen starten doorgaans met een gewicht van 8 à 12 kilo. Profiteer van de optimale service van fitnessapparaat.nl en bezoek nu de webshop Fitnessapparaat.nl. Succes alvast met jouw kettlebell en geniet van de onbeperkte body workouts. Maar pas wel en beetje op, want fitness is erg verslavend. En zeker als je aan de slag gaat met een comfortabele en mooi vormgegeven kettlebell van fitnessapparaat.nl!