Geweldig product!

Afgelopen maand heb ik bij fitnessapparaat.nl eindelijk een roeitrainer aangeschaft, en ik ben er super blij mee! Ik ben nu al een maand drie keer per week aan het trainen met de roeitrainer en ik merk zeker verschil. Naast dat het natuurlijk een goede cardiotraining is, train je ook je hele bovenlichaam met de roeitrainer en ik zie zeker verschil! Het is niet het goedkoopste apparaat, maar zeker onmisbaar als je thuis je eigen gym wilt en serieus aan de slag wil gaan met sporten. Het is namelijk ook een goede warming-up voor je krachttraining. Sinds ik met de roeitrainer goed aan de slag ben, ben ik al een aantal kilootjes kwijt en zit ik strakker in mijn vel. Vergis je niet, het is best een pittige work-out en je ziet snel resultaat van je harde werk.

Het bestelproces ging snel en soepel. De betaling via PayPal is goed verlopen en de bezorger stond na een dag al bij mij op de stoep met het apparaat, goed en stevig verpakt. Het extra cadeautje bij de bestelling was een leuk detail. Aangezien fitnessapparaat.nl een gratis montage aanbiedt, is het in elkaar zetten van het apparaat geen probleem. Binnen een korte tijd stond het apparaat al klaar voor gebruik in mijn gym. Kortom, een goede klantenservice, zonder gedoe. Snel krijgen wat je besteld hebt.

Als ik in de toekomst nog wat meer sportspullen nodig heb, zal ik deze zeker via fitnessapparaat.nl gaan bestellen. 5 sterren voor de roeitrainer en voor de webwinkel.