Eenvoudig uw InvalPool beheren

Binnen het onderwijs is een invalpool noodzakelijk, zodat u altijd de juiste invaller voor de klas heeft staan wanneer u te maken krijgt met uitval van uw onderwijzend personeel. Hiervoor is een goede administratie vereist. Maar door alle wet- en regelgeving waar u momenteel rekening mee moet houden, is dit geen gemakkelijke klus.

U kunt natuurlijk uw administratie handmatig bijhouden, maar dat is niet de meest effici├źnte manier. U kunt ook gebruik maken van software die u hierbij ondersteunt en die voor u rekening houdt met alle wettelijke en CAO bepalingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de software van invalpool.nl. Zij bieden het software-pakket InvalPool aan welke uw organisatie ondersteunt bij het optimaal uitvoeren van het vervangingsbeleid.

InvalPool heeft vele handige functies. Zo toont de software u automatisch de beste match, waarbij rekening wordt gehouden met het actuele dienstverband van de invaller. Ook heeft het systeem de mogelijkheid om de documenten van de invalpool te beheren. Bij het aflopen van belangrijke documenten, zoals de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), krijgt u hiervan automatisch een melding. Ook kunt u de digitale weekstaat beheren en diverse rapportages uitdraaien. Alles voor een overzichtelijke en duidelijke administratie van uw invalpool.

Wanneer u geïnteresseerd bent in InvalPool of nadere informatie wenst, dan kunt u terecht op invalpool.nl. Hier vindt u het contactformulier en alle informatie over dit handige systeem voor het beheren van een invalpool binnen het onderwijs. Tevens kunt u via de website een demo aanvragen.