De prettige ervaring met invalpool.nl

InvalPool is dé website waar scholen terecht kunnen als ze beroep willen doen op een snelle, eenvoudige en kwalitatieve vervanging. Het zoeken en regelen van een vervangleerkracht om in de klas te staan vraagt een hele procedure die veel tijd en energie vraagt, maar dankzij het unieke software-pakket van InvalPool kan het vervangingsbeleid efficiënt en toch eenvoudig uitgevoerd en gestuurd worden. Daarbij slaagt men er in rekening te houden met alle wettelijke voorschriften: zo kan niet enkel de beste invaller gevonden worden, maar is de zoektocht ook nog eens juridisch verantwoord.

Voordelen van invalpool.nl

Het systeem van Invalpool wordt gekenmerkt door heel wat voordelen waardoor het gebruik ervan aangenamer en doeltreffender wordt. Zo worden er ten eerste optimale matches gezocht die als invaller kunnen dienen. Daarbij is de software eenvoudig te gebruiken, mede dankzij de automatische meldingen die gegeven worden en een gemakkelijk te bereiken helpdesk, waar alle onduidelijkheden opgeklaard kunnen worden en vragen beantwoord kunnen worden. De software is volledig web based en kan heel flexibel ingericht worden, volledig naar de wensen van de gebruiker: op die manier wordt zoeken naar een vervanging nog gemakkelijker. Dankzij de planningsfunctie wordt er een duidelijk overzicht gecreëerd van hoe de vervanging zal verlopen en nog meer belangrijke informatie.

Juridisch goedgekeurde software

De Invalpool software is naast gebruiksvriendelijk en efficiënt ook wetmatig in orde: het systeem werd namelijk juridisch getest, voldoet aan de CAO 2016-2017 wetgeving en is WWZ Proof. Zo wordt vervanging zoeken niet enkel eenvoudig, maar ook nog eens zorgeloos.